O bioterapiji

Bolest je nešto prirodno, što pripada životu, kako u njegovom fizičkom, tako i u duhovnom obliku. Ali ne samo da je bolest prirodna, već je i potrebna čovjeku, jer ga poput vatre čisti od natolažene fizičke i duhovne prljavštine. /Paracelzus/

Bioterapija se izvodi grupno. Svaki klijent odrađuje tretman individualno, četiri dana za redom. Dolaskom na terapiju treba donijeti nalaze od liječnika. Dobar bioterapeut (medij, protočnik) ne smije se mješati u službenu medicinu i davati klijentima savjete, pogotovo o lijekovima koje mu je prepisao njegov liječnik. Bioterapija je komplementarna medicina odnosno nadopuna službenoj medicini. Često dolaze klijenti kojima službena medicina ne može pomoći. Bioterapija pomaže kod zdravstvenih problema; kod nekih bolesti dolazi do znatnog poboljšanja, a kod nekih i do potpunog izlječenja. Važno je da klijent ima dobru suradnju s bioterapeutom i tada su vidljivi jako dobri rezultati. Klijenti koji dolaze prvi puta na bioterapiju obično dolaze sa sumnjom. Kada dođe do poboljšanja njihovog zdrastvenog stanja, često ponove tretman. Bioterapija nije samo za klijente sa zdravstvenim problemima već i zdravi klijenti dolaze radi terapije imuniteta pošto je naš imunitet obrambeni mehanizam našeg organizma (tijelo samo sebe liječi). Pomanjkanjem bioenergije u tijelu ili dijelovima tjela dolazi do oboljenja. Dobar bioterapeut određenim tehnikama, dovođenjem bioenergije u tijelo, deblokadom protoka energije poboljšava zdravlje klijenta i bolest nestaje. Bioterapeut je protočnik energije s kojom se mora na određenoj frekvenciji spojiti sa Schumannovom šupljinom (prostor između površine Zemlje i donjeg sloja ionosfere.) Rezonantna frekvencija elektromagnetskog polja u Shumannovoj šupljini iznosi 8 Hz, što znači da elektromagnetski valovi u toj šupljini titraju s tom frekvencijom. Rezonantna frekvencija elektromagnetskih valova Zemlje također je oko 8 Hz. Titranje moždanih valova bioterapeuta, meditanta kada je duboko opušten i visoko budan također je 8 Hz. Kada bioterapeut uđe u područje te frekvencije i s njom se sinkronizira izložen je njezinim povoljnim ili ljekovitim učincima. Te frekvncije se putem mozga, živčanog sustava, krvi, tetiva, stanica prenose na tijelo i uzrokuju koherenciju i sinkronizirno djelovanje atoma.

 

BIOTERAPIJA NA DALJINU:

Bioterapija na daljinu ima isto djelovanje kao da je klijent fizički prisutan. Energija je informirana, inteligentna i brža od svjetlosti. Ako je osoba na primjer u SAD-u, nema apsolutno nikakve razlike u djelovanju. U slučaju tretmana bioenergijom na daljinu, potrebna je slika novijeg datuma te nalazi liječnika.

 

BIOTERAPIJA SE NE NAPLAĆUJE:

Način zahvale ostavljamo klijentu na volju. Ukoliko je klijent zadovoljan terapijom može me nagraditi prema svojim mogućnostima.